Önskeinlägg

Fick nyss en kommentar från en läsare som önskade ett inlägg. Hon ville att jag skulle berätta om min skivsamling. Givetvis kan jag göra det, men det får bli i ett annat inlägg. Det här inlägget skriver jag eftersom att den kommentaren sådde ett litet idéfrö i mitt huvud. Varför inte göra en kategori med inlägg som är önskade av er? Ni får önska vad ni vill, bara det på något sätt går att koppla till musikens värld.

Välkommen till bloggen: Kategorin Önskade inlägg  

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Önskeinlägg

  1. Jag tycker det hade varit kul med typ ”best of” och så tar du fem-tio låtar från varje decennium. Så man ser musikens utveckling, jag tycker sånt är intressant :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>