Ke$ha i svenska X-Factor IKVÄLL

Om det är någonting jag inte har koll på så är det svenska versionen av X-Factor. Det beror främst på att jag började kolla på amerikanska upplagan, och efter det känns det svenska formatet så otroligt b. Det är inte bara juryn som är medelmåttiga, utan artisterna är rätt tråkiga de också (bortsett från Malcolm B, lyssnat på hans musik online och han har ju the X-factor!!Skriver egna texter och allt). Hursomhelst, i kvällens program uppträder Ke$ha. Själv kommer jag inte att kunna kolla, men jag ville bara ge er en heads up! Håll utkik på TV4 efter klockan 20.00!

Ke$ha är aktuell med senaste hiten Die Young samt singeln C’mon som släpptes för någon vecka sedan! Skivan Warrior är nu tillgänglig på Spotify! Lyssna på låtarna och kolla på Die Young-videon i detta inlägg!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>