Önskat inlägg: Min skivsamling pt. 2

[Valde att dela upp ”Min skivsamling”-inlägget i två då det förra blev väldigt långt. Du kan hitta det här.]

Av mina hundra skivor finns det ett par jag verkligen skulle försöka rädda om huset började brinna. Skivor som betyder lite, lite mer. Först har vi ju förstås mina McFly-skivor. Då McFly har betytt så otroligt mycket för mig sedan januari/februari 2005 har skivorna ett högt värde för mig. Framför allt Room on the 3rd Floor och Wonderland, då det var de två första riktiga skivorna jag köpte. Tidigare hade jag bara Just My Luck och Greatest Hits eftersom det var de enda som gick att få tag på i Sverige. Det var när jag var i London för första gången som jag äntligen fick möjligheten att köpa skivorna, gissa hur lycklig jag var när jag äntligen hade fått tag på två skivor jag suktat efter i flera år!

Tumblr_ltkptljkjy1qfjb32o1_500_large

Daniel Adams-Rays debutskiva Svart, vitt och allt däremellan har även ett högt sentimentalt värde för mig eftersom att jag fick den av min pojkvän c:a en månad efter att vi hade blivit tillsammans. Varenda låt på den skivan påminner mig om vår första tid tillsammans och om tiden som nykär! Låtarna på skivan är också lite extra speciella eftersom att den första konserten vi gick på tillsammans var just Daniel Adams-Ray på Debaser!

Sist men inte minst har vi Britney Spears skivor Oops!…I Did it Again och Britney. De betyder extra mycket eftersom att de var mina två första skivor med min barndomsidol. De påminner mig så otroligt mycket om mina tidiga år i livet; låg- och mellanstadietiden då alla tjejer i klassen envisades med att uppträdda till den senaste Britneyhiten på  fredagens sista lektion: Roliga Timmen! Jag minns att mitt första Britneyperformance var med Stronger från Oops!…!

248784593_large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>