SKIVSLÄPP: Ke$ha

Sverigeaktuella Ke$has album Warrior släpps officiellt den tredje december, men Spotify bjussar på ny musik redan nu! Jag har lyssnat igenom skivan och jag måste säga att jag blev väldigt imponerad över vad Ke$ha har åstadkommit. Första singeln från skivan, Die Young, var grymt bra och satte givetvis ribban relativt högt. Dock har Ke$has tidigare album inte lyckats hålla en jämn nivå, vilket gjorde att man (i alla fall jag) började tvivla på den här skivan. Men Warrior är grym. Man kanske inte riktigt väljer att lyssna på Ke$ha för hennes sångröst, utan mer för hennes förmåga att faktiskt skapa hit efter hit. Och förväntar man sig en skiva med partyhits, ja då är Ke$ha alldeles rätt!

Bäst: Crazy Kids, Die Young och att Iggy Pop medverkar på Dirty Love!

Sämst: Ja, det var väl det här med sångrösten…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>