Ny kategori: Best Of…

Ibland hittar jag inte lika mycket ny musik vilket påverkar bloggen på ett negativt sätt eftersom jag inte har något att dela med mig av. Satt och spånade idéer i några minuter för att komma på vad jag kan göra istället. Bloggen kan ju inte dö ut bara för att musiksläppen är lite mindre. Då jag har varit väldigt nostalgisk av mig de senaste dagarna kom jag på den genialiska idén att göra en kategori som jag kallar Best Of…Och som namnet avslöjar kommer inlägg i denna kategori att innehålla låtar som är Best of artister, band, tv-serier, årtionden…you name it! Vi börjar idag!

Tumblr_mersv0bj2i1rkchmwo1_500_large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>