Best Of: Christina Aguilera

Christina Aguilera är återigen aktuell med en ny skiva. Sedan sitt genombrott 1998 har hon hunnit släppa sju studioalbum, en Greatest hits-skiva, medverkat i filmen Burlesque och hunnit släppa otroligt många hitlåtar. Jag tänkte dela med mig av mina favoriter från respektive skiva!

Hon är en sångerska som hängt med i mitt liv nästan lika länge som Britney Spears. I början vågade jag inte erkänna att jag älskade X-tina också i och med att man var tvungen att välja sida. Men hon är en inspirationskälla för många unga tjejer, har sunda ideal och låter ingen trycka ner henne. Girlpower!

Reflection, låten från Disneyfilmen Mulan, är ännu finare på spanska!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>