PAUL MCCARTNEY I NIRVANA!

Ikväll hålls en välgörenhetskonsert i USA för att samla in pengar till att bygga upp samhället efter orkanen Sandy som drabbade stora delar av den amerikanska ostkusten tidigare i år. Den största nyheten är inte att Nirvana återförenas inför detta, utan det som får folk att se ut som frågetecken är vem som ersätter den avlidne Kurt Cobain. Det är ingen mindre än legenden, och ex-beateln Sir Paul McCartney! Lovar att lägga upp klipp från konserten när, och om, jag hittar några! Andra artister som uppträder är Bruce Springsteen, Alicia Keys och Kanye West.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>