Sextonde december: Årets alternativa genombrott

Hon har släppt en av årets populäraste skivor, medverkat i en Jaguar-reklam, designat en egen kollektion för H&M…ja, 2012 har verkligen varit Lana Del Reys år. Och trots att man inte riktigt kan sätta fingret på vad det är för musik hon gör har människor världen över ändå fått upp ögonen för denna fantastiska sångerska och insett hennes potential. Med låtar som Born To Die, Ride och Blue Velvet har det varit svårt att missa den amerikanska sångfågeln. Denna höst släppte Del Rey en nyutgåva av debutalbumet, som sålde multi-platina (2.5 miljoner exemplar världen över). Born to Die – The Paradise Edition, som nyutgåvan heter, innehåller nya låtar, bland annat låten som medverkar i H&M-reklamen Lana Del Rey gjort. 2012 var definitivt Lanas år. Och fortsätter hon som hon gör kommer hon att äga 2013.

För er som gillar Lana Del Rey kan jag tipsa er om att hon kommer till Sverige den 8 april!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>