FILMTIPS: The Hobbit

Under helgen som gått såg jag den första delen av The Hobbit: An Unexpected Journey. Måste säga att den var sjukt grym, fantastiska skådespelare och en bra handling. Tyckte också att det var kul att se karaktärer frånSagan Om Ringen-filmerna, såsom Gollum/Smeagol och alven Elrond. Ni som inte har sett den måste besöka närmsta biograf så fort som möjligt, för den här filmen kan man inte missa! (Och nej, man behöver inte ha sett Sagan om ringen-trilogin för att uppskatta denna. The Hobbit utspelar sig nämligen INNAN de filmerna.)

Visste ni förresten att skådespelaren (Martin Freeman) som spelar Bilbo som ung även medverkar i The Office UK och Love Actually?

Eftersom att det här är en musikblogg länkar jag självklart filmens soundtrack!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>