Julklappstips: musik

Nu är det endast en vecka kvar till julafton och jag antar att de flesta av er kämpar med att hitta på roliga julklappar till era nära och kära. Själv är jag klar med klapparna så därför tänkte jag dela med mig av några tips som säkert uppskattas av musikälskare i er närhet. 

Konsertbiljetter

Många artister spelar i Sverige under det kommande året. Bruce Springsteen, Rihanna och One Direction är bara några. Varför inte överraska lillasyster med två biljetter till 1D? Och din pappa skulle nog bli jätteglad för biljetter till Bruce. Om personerna inte tycker om att stå och trängas på en konsert är musikalbiljetter ett säkert kort.

 Tumblr_mes7f9xmu11rmg3q1o1_500_large

Biografier
För inbitna fans finns det inget bättre än att läsa böcker om idolen. Idag finns det biografier om nästan varenda artist och band som existerar. En av mina favoritböcker inom den genren är boken John som handlar om John Lennon. Den är skriven av hans första fru Cynthia Lennon. Andra kändisar som det finns böcker skrivna om är One Direction, Madonna, Justin Bieber, Nancy Spungen (Sid Vicious flickvän), McFly och Freddie Mercury.

Musik-dvder
Alla fans har inte möjligheten att se sin idol live. Som tur är finns det tusentals musikdvd-filmer från konserter att köpa. Den brittiska sidan HMV har ett stort utbud med filmer från olika band, CDON:s sortiment är inte heller så pjåkigt. Om personen i fråga inte tycker om att se en konsert i TV-soffan går det även att köpa filmer om bandet/artisten. Ett exempel på en sådan film är Justin Biebers film Never Say Never.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Julklappstips: musik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>