Sjuttonde december: Årets konsert

They came, they raved, they loved.
Tre utsålda avskedskonserter på Friends Arena i Stockholm. Ja, det var magiskt. Swedish House Mafia levererade och visade att de är stört i sin genre. Finns egentligen inte så mycket mer att tillägga, utan jag låter klippet nedan tala för sig självt. Men att SHMs konserter är de bästa konserterna som ägt rum på svensk mark i år råder det inget som helst tvivel om och det tror jag att spelningarnas nästan 100.000 besökare kan hålla med mig om.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Sjuttonde december: Årets konsert

  1. Skriv om låtar från otippade/”okända” låtskrivare. Typ jesse McCartney skrev Bleeding Love, Maja Ivarsson skrev Hej hej Monika och Sonja Aldén skrev The Poodles – Night of passion. Vore intressant :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>