Artonde december: Årets comeback

2006 var hennes år. Hon släppte den kritikerrosade skivan Back to Basics. Ett par singlar släpptes från skivan och hon gav sig även ut på turné. Sedan blev det tyst från sångerskan bakom hits som Candyman och Ain’t No Other Man. När hon fyra år senare släppte albumet Bionic, som floppade rätt rejält, var det ingen som riktigt trodde att Christina Aguilera skulle gå tillbaka till den hon en gång var. Men i år när hon släppte skivan Lotus motbevisade hon hela världen, första singeln Your Body gick rakt in på topplistorna och spelades frekvent på radion från och med att den släpptes. Skivan i sig håller dessutom en mycket jämnare nivå än vad Bionic gjorde. Alla låtar på skivan är potentiella hits som passar Christina alldeles utmärkt. Hon experimenterar inte lika mycket som hon gjorde på förra skivan, vilket inte heller behövs. På Back to Basics hade Aguilera hittat ett sound som passade henne perfekt, trots att det var lite omodernt. På Lotus har hon lyckats hitta det moderna sound som passar till hennes röst. Vad som kommer att hända 2013 är svårt att förutspå, men personligen hoppas jag att Christina släpper några singlar till för att visa att hon verkligen är back for good och sedan beger sig ut på en världsturné med minst ett stopp i Sverige!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>