Tjugonde december: Årets sämsta låt

När ni ser rubriken tänker ni säkert att det är en låt med Justin Bieber eller One Direction, världens (just nu) mest hatade och älskade artister/band. Men nej, det är någon annan som ligger bakom låten som plågat mina öron allra mest under 2012. Den släpptes för en och en halv månad sedan och den tillhörande videon har i dagsläget 13 miljoner Youtube-visningar.

Låten jag pratar om är Nicole Westbrooks förfärliga It’s Thanksgiving, en låt som vid första lyssningen påminde mig otroligt mycket om Rebecca Blacks minst lika hemska Friday. Samma upprepning av självklara saker:

Yesterday was Thursday, ThursdayToday i-is Friday, Friday (Partyin’). We-we-we so excitedWe so excited. We gonna have a ball today
Tomorrow is SaturdayAnd Sunday comes after … wards” (Black)

och

December was Christmas. January was New Year. April was Easter. And the 4th of July, but now it’s Thanksgiving.” (Westbrook), samma fake-leenden på personerna som medverkar, ja till och med så var den svarta killen från Friday-videon även med i Westbrooks låt. Efter lite research på Internet lärde jag mig att det är samma företag som ligger bakom båda låtarna, nämligen Patomuzic – ett företag som låter föräldrar köpa en musikvideo med en tillhörande låt till sina barn. Och jag kan inte göra annat än att gratulera Patomuzic till att de har gjort både förra årets och detta års sämsta (och mest pinsamma) låtar.

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Tjugonde december: Årets sämsta låt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>