Tjugoandra december: Årets cover

För er som inte följer serien Glee kan det vara svårt att förstå varför jag valt denna låt som årets bästa cover, medan ni som följer serien lika slaviskt som jag lär förstå. Det är en låt som var med i en av de sorgligaste scenerna i serien. En låt som, för mig, förmedlar en väldigt speciell känsla. En blandning av desperation men ändå en liten gnutta hopp. Låten jag pratar om är Daren Criss (Blaine Anderson i serien) tolkning av Young the Giants fantastiska låt Cough Syrup. Covern är nog en av de låtar från serien som jag lyssnat allra mest på. bara för att jag förknippar den med den där känslan. Desperation och hopp.

Jag lägger upp ett videoklipp med scenen så får ni berätta om ni känner samma som jag när ni kollar på det! För er som inte sett serien kan jag berätta att killen som utsätts för alla elaka kommentarer tidigare kommit ut som homosexuell och fattar ett drastiskt beslut på grund av intolerans från klasskamraterna. 

Här har ni även Young the Giants originalversion!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>