Tjugotredje december: Årets rock-genombrott

Att Sverige och övriga delar av världen upptäckte indierockbandet Fun. och deras låt We Are Young under detta år är en av de bästa upptäckterna världens alla radiokanaler har gjort. För fy sjutton vad de är grymma! De har lyckats blanda rock med ett eget sound, en kombination som är unik. Efter We Are Young släpptes singeln Some Nights – en låt som, om det nu är möjligt, har blivit ännu mer framgångsrik än den första singeln från skivan. Att 2012 var Fun:s år är det ingen tvekan om. Jag hoppas att de släpper en till singel från skivan, gärna Carry On, lämnar rampljuset ett tag och sedan återvänder med en skiva som är ännu bättre än Some Nights – skivan som gjorde att världen upptäckte dem.

Visste ni att de släppte sitt debutalbum  Aim and Ingnite så tidigt som 2009?

   

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>