Tjugofjärde december: Årets händelse

Nu är det dags för årets sista inlägg i kategorin Musikåret 2012. Jag hoppas att ni har tyckt att det har varit kul att läsa inläggen! Innan nyår kommer jag att göra ett inlägg om 2013 som kommer att handla om förväntningar inför musikåret 2013 samt några spådomar!

God jul till alla er som läser detta!

Låter nästan klippet nedan tala för sig själv. Klart att Loreens ESC-vinst är en av de största händelserna inom musikvärlden detta år! Minns hur glad jag blev när det stod klart att vi äntligen vann igen, och vilken vinst! Näst högsta poängen någonsin, nämligen 372, plus att hon med sina 18 tolvor slog det tidigare rekordet. Som ni kanske minns gav dessutom alla länder utom Italien poäng till Loreen och den underbara låten Euphoria! Nu kan Christer Björkman dö lycklig!

Klart att jag lägger upp klippet från svensk TV. Sann glädje!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>