2013: förhoppningar pt.1

2012 närmar sig sitt slut, endast 5 dagar kvar av detta år. Och vilket år det har varit, framför allt när det kommer till den musik som släppts. Självklart fattades det en hel del skivor och besök till Sverige, releaser och besök jag hoppas inträffar under 2013. Jag har under de senaste dagarna gjort en sammanställning av mina önskningar inför 2013 och tänkte dela med mig av den första delen idag!

NY MUSIK:

2012 var kanske inte riktigt hennes år, musiken hamnade vid sidan av och hon lade all tid på X-Factor. Jag hoppas verkligen att Britney Spears släpper en ny skiva nästa år som visar att hon är back for good! För det gjorde inte Femme Fatale

 En annan albumrelease som saknades 2012 var en ny skiva från McFly. De släppte förvisso ett samlingsalbum, men vi hängivna fans vill alltid ha mer. I deras bok som släpptes i höstas står det dessutom ”…are currently recording their sixth album, due for release in spring 2013″. Hoppas hoppas hoppas!

Vinnaren av brittiska X-Factor, James Arthur, verkar inte ligga på latsidan. Han jobbar på så mycket han bara kan efter vinsten med att lansera sig själv som artist. Jag hoppas verkligen att han bosätter sig i en studio så fort som möjligt för att spela in sitt debutalbum!

– En annan britt som jobbat otroligt mycket med att lansera sin karriär i år är Ed Sheeran. Singel efter singel har släppts från debutalbumet +, den sista kom nu under hösten. Ed, det är dags för dig att spela in en ny skiva som släpps 2013! Och om du inte kommer på något bra namn kan du döpa den till

Alla artister/band släpper numera julmusik. Vissa släpper bara enstaka låtar, medan andra (Justin Bieber) slår på stort och släpper en hel platta. Ett band som borde släppa en jullåt nästa år är definitivt One Direction, det skulle vara megamysigt!

Adele borde släppa en uppföljare till albumet 21. ‘Nuff said!

Chris Brown inser att alla faktiskt dömer honom för vad han gjorde 2009 och att vi kommer att göra det ett bra tag. Han beslutar sig då för att släppa en låt som heter ”It’s OK to Judge Me

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>