2013: Förhoppningar pt.2

Nu är det dags för den andra delen som innehåller mina önskningar inför nästa år. Ni hittar det första inlägget här.

När man är en musicoholic som bor i ett så pass litet land som Sverige är det otroligt svårt att gå på alla konserter man vill. De flesta artisterna och banden kommer inte ens hit, medan vissa favoriter inte verkar ha några planer på  att turnera i nuläget. Jag har i alla fall satt ihop en liten lista över de band och artister som jag vill ska komma hit under nästa år.

– McFly
– Christina Aguilera
– Ed Sheeran
 – Britney Spears
– Adele
– Maroon 5
– Ellie Goulding
– Olly Murs 
– Florence + the Machine
– Marina and the Diamons

De svenska artister/band som bör överväga att ge sig ut på en turné är:
– Loreen
(som äntligen har fler än tre låtar att bjuda publiken på)
– Darin
– Miss Li

Sedan kan jag tillägga att jag är otroligt glad över att jag faktiskt har en konsert inbokad (so far), nämligen Lana Del Rey. Funderar även på att skaffa mig en biljett (och någon som vill gå med mig) till Rihannas spelning i sommar!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “2013: Förhoppningar pt.2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>