Best Of: Joshua Radin

Om det finns någon musiker som är omöjlig att inte tycka om så är det den amerikanska singersongwritern Joshua Radin. Han är en artist som legat mig varmt om hjärtat väldigt länge, tror att jag fastnade för hans musik 2008. Han har släppt fyra studioalbum som alla innehåller otroligt bra låtar, perfekt för regniga höstkvällar eller den första soliga vårdagen. Eftersom att jag har tyckt om honom så pass länge blev jag otroligt lycklig när jag fick se honom live för andra gången i september i år! Har sett honom uppträda en gång tidigare på Rix FM-festivalen i Stockholm. Tror det var 2010…

(Då Joshua ”bara” har släppt fyra album kan det bli så att jag tar med två låtar från vissa av skivorna.)

Bjuder er på en video från den senaste konserten också. Vet att den är upp-och-ner/sned, med det beror på att det är lite oklart hur det blir när man filmar med iPhone. Och de som verkligen måste se från rätt vinkel rekommenderas vrida på huvudet  90° åt höger efter drygt 40 sekunder. Hursomhelst, det viktigaste är att ni hör hur underbart han sjunger live. Låten som spelas i videon är I’d Rather Be With You, den av hans låtar som är mest känd i Sverige. Konserten var helt magisk och det var lite coolt att stå allra längst fram!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>