2013: Förhoppningar pt.3

Nu är det dags för den tredje och sista delen av mina 2013-inlägg. Stora delar av det här inlägget är ett försök till att vara någorlunda sarkastisk, så snälla, ta det med en nypa salt. Tidigare inlägg: pt.1 och pt.2!

Jag har betat av vilka artister/band jag vill ska släppa nytt material och vilka jag vill ska besöka Sverige. Då kanske  ni funderar på vad det här inlägget kommer att handla om. Jo, övriga saker som gäller musiken. Förändringar som skulle vara intressanta om de hände, förändringar som definitivt skulle skapa stora rubriker i dagens medier!

– De avlidna Beatles-legenderna John Lennon och George Harrison uppstår mirakulöst och tillsammans med Ringo Starr bestämmer de sig för att ge sig ut på en återförenings-turné. Paul McCartney är tyvärr inte lika taggad då han hellre spelar med sina nya vänner i Nirvana.

Justin Bieber kommer in i målbrottet. Hans R&B/Pop-låtar låter inte likadant med hans nya, grövre grupp så Biebs bestämmer sig för att satsa på en heavy metal-karriär – perfekt för hans sprillans nya manliga röst!

The Beatles gör en Metallica och släpper sin musik på Spotify!

Lady Gaga besöker Stockholm Pride i augusti och avslöjar att skvallertidningarna har haft rätt hela tiden – hon är egentligen en man! Hon kommer inte längre uppträda som Lady Gaga, utan ändrar sitt artistnamn till Sir Gaga och släpper sitt nya album under det namnet. Världen chockeras dock inte särskilt mycket över detta (nu förstår vi äntligen var Born This Way handlar om och varför hon var ”utklädd” till man i Yoü and I-videon), Biebers pubertala utveckling blev mer omskriven i medier.

Taylor Swift blir INTE dumpad 2013 utan kilar stadigt med One Directions kvinnotjusare Harry Styles. Då förhållandet med den eftertraktade britten går så pass bra bestämmer sig Taylor för att lägga ner sin karriär och leva livet som hemmafru i de amerikanska delstaterna medans pojkvännen turnerar världen över.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>