David LaChapelle

Som jag berättade igår var gårdagen en ”kulturnisse-dag”. Besökte David LaChapelles utställning på Fotografiska  inne i stan och fick ta del av hans fantastiska utställning. Nu undrar ni kanske varför jag skriver om det här i en musikblogg, men faktum är att LaChapelle har regisserat musikvideos till både Britney Spears låt Everytime och videon med Christina Aguilera som jag lagt upp i det här inlägget. Dessutom är några av de största namnen inom musikindustrin en del av hans utställning! Bjuder på mina favoritbilder i det här inlägget.

Don’t Treat Me Like A Little Girl” , passande namn till en bild med Britney Spears

Den här bilden på Gaga känner ni nog igen?
david lachapelle's photo lighting of lady gaga on guess the lighting blog Popens mamma Madonna
The King of Pop, min favorit är den till höger

Bilder på andra celebriteter fanns också i utställningen

Angelina Jolie

David Beckham

Mångsysslaren Paris Hilton
Och LaChapelles musa Amanda Lepore.  Bilden är konstnärens egna tolkning av Andy Warhols originalbild på Marilyn Monroe.

.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>