Best Of: The Beatles

Klart att världens största band genom tiderna förtjänar ett Best Of-inlägg. Då The Beatles inte finns på Spotify lägger jag upp Youtube-länkar istället! Jag har valt både klassiska Beatles-hits och låtar som är relativt okända för de som är mindre insatta. Hoppas att ni som tillhör de som inte har så bra koll på detta legendariska band hittar något ni tycker om.

I’ve Just Seen A Face

Helter Skelter

I Wanna Hold Your Hand

In My Life

All You Need Is Love

Mr. Postman

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>