Ur Min Spotify: Mest spelat v.1

En grej som jag tycker är kul med Spotify är att man kan se vilka låtar man lyssnat allra mest på under föregående vecka. Varje vecka sammanställs de 20 mest spelade låtarna (och artisterna men det är inte lika kul att kolla på) i en lista som kan kan se under Top Lists, och på din offentliga profil visas dessutom topp 10! Jag tänkte dela med mig av mina mest spelade låtar från förra veckan. Jag är inte det minsta förvånad över topp 5-placeringen!

1. Geromino – Aura Dione

2. All Over Again – The Last Royals

3. Sunset Blvd. – Emblem3

4. Down On Life – Elliphant

5. Patience – Take That

6. Let Me Down Easy – 2AM Club

7. Grace – Erik Hassle

8. Anywhere Your Love Goes – Joshua Radin

9. Naive – Mutuya Buena

10. Ugly – Sugababes

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>