Ur min Spotify: Mest Spelat v.3

Så, det är dags för ett nytt ”Mest Spelat”-inlägg. I topp 10 hittar vi en hel del nya favoriter, bland annat Haim och Noonie Bao. För att sammanfatta min topp 10-lista kan jag väl egentligen bara säga att det blev otroligt mycket musik av svenska musiker. Kolla in topplistan här under och upptäck er nya favoritlåt!

1. Forever – Haim

2. Håll Om Mig – Petter ft. Daniel Adams-Ray

3. Wings – Little Mix

4. Playing With Fire – Darin

5. Hot Air Balloon – Owl City

6. Big Boys Do Cry – Noonie Bao

7. Dansen Före Döden – Thomas Stenström

8. Sångarens Saga – Mando Diao

9. Fireflies – Owl City

10. Can’t Pretend – Tom Odell

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>