Just tell yourself ‘I’ll Be OK’

När livet är lite extra jobbigt, vilket det är just nu, är jag otroligt glad att jag har musiken. Och det är inte all musik jag är särskilt tacksam för utan det är de där britterna som får mitt musikhjärta att slå lite snabbare. De som känner mig förstår att jag pratar om McFly. Det är ett band som funnits med mig sedan jag var elva och ett halvt år gammal. Det är snart åtta år av mitt nitton år långa liv. De har, på något konstigt sätt, hjälpt mig att växa upp. De har guidat mig genom mina tonårsår som väldigt sällan var en dans på rosor. Och nu finns de här för mig ännu en gång. Som jag berättade för ett par dagar sedan så har min pojkvän sedan drygt två år och tre månader tillbaka flyttat från Stockholm till Lund för att börja studera, vilket är en otroligt stor omställning och väldigt jobbigt. Men som tur är har jag haft McFlys musik vilket har gjort att det har känts något mindre ensamt. En av låtarna som spelas extra ofta under sådana här perioder är I’ll Be OK. Lyssna på låten så förstår ni varför.

”When your down and lost
And you need a helping hand
When your down and lost
Along the way,
Just try a little harder
Try your best to make it
Through the day,
Oh just tell yourself
Ah, I’ll be OK”


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>