Nytt med Justin Bieber

Dagens största flickidol, Justin Bieber, har släppt ännu ett album där han har gjort akustiska versioner av några av hans största hits från skivan Believe (2012). Skivan innehåller dessutom några nyskrivna låtar, bland annat Nothing Like Us som sägs handla om uppbrottet från exet Selena Gomez. Skivan heter (surprise, surprise) Believe Acoustic och kom ut häromdagen. Jag har lyssnat igenom skivan och är minst sagt kluven. Vissa låtar är en fullträff i den akustiska tappningen, som As Long As You Love Me (hade den släppts akustiskt hade kanske människor över 20 vågat erkänna att de tycker om den), medan den avskalade versionen av Boyfriend bara får mig att inse hur dålig låten faktiskt är. Ja, jag lyssnade mycket på den när den kom men endast på grund av det JT-inspirerade beatet. Spana in The Biebs senaste sätt att mjölka pengar från sina fans och säg vad ni tycker!

(Ni som är seriösa Beliebers kan väl ta mitt försök till att vara sarkastisk med en nypa salt?)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>