Zara Larsson

En annan svenska som imponerar otroligt mycket på mig just nu är det oerhört begåvade Zara Larsson. Ni som hängt med i bloggen sedan tidigare minns säkert att jag skrev om hennes första singel Uncover som blev en Youtubesuccé. Nu har Zara släppt sin första EP som består av Uncover samt ytterligare fyra låtar. Har lyssnat igenom den och jag är nu, om möjligt, ännu mer imponerad av denna tjej. Lyssna på EP:n i detta inlägget och spana in musikvideon till Under My Shades!

(att hon ser otroligt photoshopad ut på omslaget kan vi diskutera någon annan gång)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>