I Should Run You a Hot Bath and Fill it Up With Bubbles

När livet känns ledsamt är Ed Sheeran lite extra bra att ha. Det har gått över ett och ett halvt år sedan jag upptäckte denna begåvade musiker och jag har fortfarande inte tröttnat. Hans låtar berör mig fortfarande lika mycket, om inte mer. För nu kan jag relatera mer till dem och de har ett högre personligt värde. Dagens Ed-drog heter Wake Me Up, som enligt mig är en av hans absolut bästa låtar.

”And would you ever feel guilty?
If you did the same to me.
Would you make me a cup of tea,
to open my eyes in the right way?
And I know you love Shrek,
’cause we’ve watched it twelve times.
But, maybe you’re hoping for a fairy-tale too,
and if your DVD breaks today,
You should’ve got a VCR,
’cause I’ll never own the bluray, true say”

Tumblr_mdfwdwzply1qmduwgo1_500_large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>