NYTT MED FALL OUT BOY: My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up)

2009 tillkännagav det amerikanska bandet Fall Out Boy, ett band jag tidigare tyckt väldigt mycket om, att de skulle ta ett uppehåll. Nu, cirka fyra år senare, verkar det som om att bandet med Pete Wentz i spetsen är tillbaka. I veckan släppte de den första singeln, som precis som vanligt har ett väldigt långt namn, My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up). Deras första album sedan uppehållet kommer att heta Save Rock and Roll och hängivna FOB-fans bör lägga den sjunde maj på minnet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>