Min konsertvår 2013

Som musiknörd är jag otroligt glad att jag en månad in på det nya året har så mycket som tre konserter inbokade! Lana Del Rey den 8 april, FUN den 4 maj och Icona Pop den 25  juni. Två av tre spelningar äger rum på Gröna Lund, som precis som vanligt lyckats få riktigt bra bokningar. Det ska bli spännande att se vilka fler band och artister de lyckas boka. Jag hoppas att de lyckas få dit andra internationella artister som t.ex. Ellie Goulding eller varför inte Olly Murs? Tur för mig som är hemma hela sommaren. Jag tänker gå på alla konserter!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Min konsertvår 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>