Searching for Sugar Man

Igår såg jag en dokumentär som fascinerade mig otroligt mycket. Dokumentären är en svensk dokumentär vid namn Searching for Sugar Man och den handlar om den amerikanska musikern Rodriguez. För er som vill se en otroligt bra musikdokumentär kan jag rekommendera den varmt. Att soundtracket dessutom är grymt är bara en bonus!

”Svenska Malik Bendjellouls dokumentär är en otrolig berättelse om en musiker som upptäcktes i Detroit på 60-talet, och väntades bli sin generations absolut största. Istället gick han under jorden, det ryktades till och med om självmord, men ett bootlegex av hans album dök upp i Apartheidregimens Sydafrika där han blev ett enormt fenomen.”


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>