Gästblogg

Framöver kommer det då och då att dyka upp lite gästbloggare i min blogg. Vilka personerna är får ni veta senare, men jag kan redan nu berätta att det första temat som de kommer att skriva om är ”Mitt bästa musikminne”. För att det inte ska bli allt för enformigt kommer de inte att skriva om en konsert utan om något helt annat som har med musiken att göra. Det första inlägget kommer att dyka upp någon gång senare i veckan. Och för att sätta en personlig prägel på detta projekt kommer även jag att skriva om samma ämnen som mina gästbloggare gör!

155355_10150100276950309_667255308_8008559_6048232_n_large

Hoppas att ni tycker att det här låter intressant och ni som skulle vilja delta i detta projekt får mer än gärna höra av er i kommentarsfältet!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>