Leighton Meester

Om det finns någonting jag tycker om så är det begåvade människor. Musiker som även lyckas slå igenom i skådespelarindustrin och så vice versa. Som ni kanske förstår syftar jag inte på Paris Hilton, utan på sådana som verkligen är begåvade. Som Leighton Meester. Hon slog ju igenom som Blair Waldorf i serien Gossip Girl och har vid sidan av sin skådespelarkarriär sysslat med musik. Det ryktas också om att hon har ett debutalbum på G, kanske kommer det nu är GG är över? Hursomhelst så är Leighton verkligen riktigt duktig. Tänkte dela med mig av några låtar med henne för att ni som kanske inte riktigt håller med mig ska förstå vad jag menar. Grym är hon i alla fall!

Tumblr_lj4y1y9zxd1qbmw3bo1_500_large

 

 

Åh, minns ni denna?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>