Spring -13

Jag längtar till våren av många anledningar. Jag vill byta ut mina vinterskor och dunjacka till ett par ballerina, eller varför inte converse, och min nya skinnjacka. Jag vill tvätta av min moppe och förbereda den inför en sista säsong tillsammans. Jag vill kunna gå på långa promenader utan att ständigt behöva oroa mig för att jag ska halka. Jag vill kunna gå ut utan att frysa och känna hur solen faktiskt värmer. Jag vill se blommor och grönt gräs. Och jag vill börja med min vårspellista på Spotify.

Som jag tidigare har berättat har jag gjort det till en vana att under varje årstid göra en spellista som jag uppdaterar med all musik jag lyssnar på under den perioden. Det är verkligen jättekul att sitta och jämföra musiken man lyssnar på idag med den jag lyssnade på för ett år sedan. Och med drygt två veckor kvar till jag tänker börja på min vårlista är jag mer taggad än någonsin på att lägga in den absolut första låten. Men kommer inte att hända förrän februari har blivit mars. Ni som blev nyfikna på detta kan hitta min vårlista för 2013 här och listan jag skapade 2012 här!

Finns det något vackrare än Kungsan på våren? Tveksamt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>