Insta

I brist på nyheter inom musikvärlden tänkte jag bjuda på ett par bilder från min Instagram. Ni som vill följa mig där hittar mitt konto @kristinasturk . Har snart samlat på mig 500 följare. Kul att så många, de flesta helt okända för mig, bryr sig om att följa mig.

Var på västkusten för någon helg sedan. Stötte på den här geten och dess kompis utanför en av affärerna som ligger på huvudgatan i lilla Hunnebostrand.

Min koppsamling ökar i storlek. Koppen nedan köpte jag på Indiska (paradiset när det kommer till annorlunda koppar) och tekulan är från Java. 

Fina, underbara Skåne som kommer att bli mitt hem till hösten. Jag kommer nämligen att flytta hemifrån någon gång i augusti. Overkligt, men jag längtar så.

Mosters fina katt poserar i fönstret på juldagen

Lillasyster i ett av alla enorma träd som finns i de skånska lövskogarna. Ni kan hitta hennes blogg här förresten. 

När vintern känns extra trist drömmer jag mig mer än gärna tillbaka till sommar på den svenska västkusten

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>