Ur min Spotify: V.7

Det var ett tag sedan jag körde ett sådant här inlägg. Har faktiskt glömt bort om jag ska vara helt ärlig! Men nu kör vi igång det här igen och denna gång tänkte jag bjuda er på de 10 låtar som spelades mest under förra veckan.

1. Only Love – Nina Nessbit

2. Bones – MS MR

3. The Stand In – Check In the Dark ft. Leighton Meester

4. Words I Couldn’t Say – Leighton Meester

5. Boy – Nina Nessbit

6. Håll Om Mig Nu Så Står Jag Kvar – Trofast

7. Falling – Haim

8. Mirrors – Justin Timberlake

9. Popular Song – MIKA

10. Diva – Beyoncé

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>