Pheed

Någon som har hört talas om appen Pheed? Inte, nej jag tänkte väl det! Det hade nämligen inte jag heller för en timme sedan. Men det är en app som påminner rätt mycket om Instagram. Du skapar ett konto där du både kan ladda upp media samt följa andra. Den stora skillnaden mellan Insta och Pheed är att du på Pheed inte bara kan ladda upp bilder, utan även ljudfiler, videos och bara enkla texter. Det verkar vara rätt kul, Instagram på en ny nivå liksom!

Om ni är intresserade av denna appen: ladda ner den men glöm inte bort att följa mig. Jag heter @Backinwonderland. Då man kan lägga upp mer än bara bilder tänkte jag försöka göra mitt Pheed-konto som ett komplement till bloggen genom att dela musiktips och liknande där!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>