NYTT: It’s a Beautiful Day – Michael Bublé

Igår var en riktigt härlig dag. För andra dagen i rad sken solen, den värmde till och med när jag strosade runt på Stockholms gator i jakt på Alla Hjärtans Dag-presenter (när man har ett distansförhållande får man välja själv när man firar sådana dagar) till personen som betyder allra mest för mig här i världen. Jag hade dessutom på mig min allra bästa jacka, nämligen min Jofama-skinnjacka, (och jag frös inte) och mina Raybans (som från och med nu har en permanent plats i min favvoväska från Mulberry). Mina fötter pryddes dessutom för första gången i år av mina oxblodsröda Converse. Och som pricken över i:et hade min lön trillat in på kontot.

Ett mindre presentberg som min pojkvän får på torsdag. 

Igår släpptes även Michael Bublés första singel från den kommande skivan. Låten har passande nog namnet It’s a Beautiful Day. Jag kommer nog alltid att tänka på gårdagen när jag hör den låten!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “NYTT: It’s a Beautiful Day – Michael Bublé

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>