Nu drar jag

Ja, eller i morgon är det jag åker. Men jag tänkte passa på att berätta redan ikväll att jag tyvärr tyvärr inte har hunnit tidsinställa ett endaste inlägg. Dagen har ägnats åt en massa måsten såsom packning, städning och jobb! Jag kommer hem supersent på söndag kväll så från och med måndag borde uppdateringen vara som vanligt igen. Hoppas att ni får en fantastisk helg, det kommer jag i alla fall att ha.

Bjuder er på ett av de absolut bästa framträdanden som tv-serien Glee har att bjuda på! En mashup av Adeles Rumour Has It och Someone Like You. Precis som i de flesta av mina favoritlåtar från tv-serien medverkar Naya Rivera även i denna cover!


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>