Frühlingszeit

Nu är den äntligen igång. Som jag har längtat efter att få uppdatera min alldeles egna vårspellista för första gången. Den absolut första låten lades in sent söndagen den tredje mars. Nu är våren här.

Subscribea gärna till min spellista Frühlingszeit ’13 (kände att det var dags att pröva på att ha en lista med en tysk titel). Den  innehåller so far många favoriter från min vinterlista, men även några nya fynd. Hoppas på att kunna uppdatera den med allt fler favoriter under denna vår. Jag tror att musikvåren 2013 kommer att bli grym!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>