I Feel You My Love

Jag tror bannemej att jag har hittat årets bästa ESC-bidrag, nämligen norrmännens låt I Feel You My Love med Margaret Berger. Det är en modern elektropoplåt vars refräng sätter sig direkt. Dock tror jag att de försöker rida på Loreen-vågen. Ett enkelt, avskalat nummer där låten verkligen är i fokus. Detta är något de på sätt och vis misslyckas med då Margaret inte har samma karisma som Loreen, utan är rätt tråkig och har dålig scennärvaro. Det är absolut inget fel på låten i sig, utan jag har bara svårt för artisten. Jag tror dock att Europa kommer att ha överseende med det och vi kommer definitivt att få se Norge i topp 10 (istället för bland de 10 sämsta som vi är vana vid).


blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>