My Heart Takes Over – The Saturdays

På senaste tiden har jag fastnat i tjejbands-träsket. Little Mix, Girls Aloud, Sugababes och The Saturdays har verkligen gått på repeat i mina högtalare. Min senaste favoritlåt är faktiskt av de sistnämnda, The Saturdays och heter My Heart Takes Over. Jag hoppas verkligen att 2013 kommer att bli tjejernas år. 1D i all ära, men börjar inte boyband-konceptet kännas lite 90/tidigt 00-tal?

I väntan på att tjejerbanden tar över musikvärlden kan ni spana in The Sats fina video till My Heart Takes Over nedan!


blogstats trackingpixel

En reaktion på “My Heart Takes Over – The Saturdays

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>