Girls Aloud lägger ner

I förra veckan möttes jag och andra fans av den tråkiga nyheten att Girls Aloud lägger ner. Egentligen var det inte en så jättestor chock med tanke på att de pausade mellan 2009 och 2012 för att fokusera på sina solokarriärer. Som jag skrivit tidigare gjorde de en comeback i höstas för att fira 10 år som grupp, men nu verkar det som om att det är över for good. Tråkigt, eftersom att GA har varit i topp så pass länge men samtidigt kanske uppbrottet gör att andra begåvade grupper får chansen att lysa!

Tumblr_mk2i5xnsay1rmv8bbo1_500_large

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>