Overjoyed

Om mindre än två månader kan jag äntligen gå vidare med livet. Då slipper jag det här med att ständigt ångra vissa beslut jag fattade under tredje året på gymnasiet. Om mindre än två månader är jag fri. Och det känns för jävla bra, trots att jag har en hel del att göra innan jag äntligen kan pusta ut. Det faktum att mitt liv kommer att förändras på flera olika sätt är nog det som motiverar mig allra mest.

För om elva dagar stängs antagningen för alla svenska universitet. Jag har sökt diverse program på Lunds Universitet och hoppas att jag om nittionio dagar kan se att jag har kommit in. För just det här med att jag snart får lämna Stockholm är det som motiverar mig allra mest. Det pirrar i kroppen så fort jag tänker på att jag snart, snart får lämna den här staden för mitt älskade Skåne. Och med lite extra tur lyckas jag och min pojkvän hitta en lägenhet att bo i tillsammans.

Trots att jag längtar efter detta mer än någonting annat tänker jag ändå ta vara på den tid jag har kvar här hemma. För en gångs skull ska jag leva i nuet och göra saker för att jag vill och inte för att jag måste. Jag tänker åka in till Kungsträdgården när körsbärsträden står i blom, jag tänker skrika mig hes på så många Grönan-konserter jag bara kan och spendera så många varma sommarkvällar jag kan på en strand med en grill och fint sällskap. Jag ska bada så länge att jag skakar av köld och vara uppe till fyra på morgonen för att se solen gå upp. När det första riktiga vårregnet kommer ska jag gå ut bara för att få känna doften av vår. Jag ska njuta av livet.

Något som gör mig lite glad just nu är de tulpaner som står i mitt fönster. Det har blivit en vana att köpa en bukett varje vecka. 

bild

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>