Ett experiment i självdisciplin

Igår beslutade jag mig för att testa min självdisciplin i en vecka. Jag ska under de kommande sju dagarna, starting tomorrow, klara mig utan Facebook. Jag ska inte bara hålla mig undan från websidan, jag kommer dessutom att ta bort appen från min iPhone. Först tänkte jag gå all in och även radera Instagram, men jag insåg ganska fort att jag absolut inte kommer att kunna hålla mig undan från den appen. Klarar knappt några timmar. Nämen skämt åsido, det ska verkligen bli intressant att se hur det här går. Jag brukar vara väldigt envis när jag väl beslutat mig för något, samtidigt som jag ibland tänker ”äsch, lite fusk skadar inte”. För att vara på den säkra sidan när jag vaknar i morgon har jag redan raderat appen och appen för Facebook-chatten. Det ska bli otroligt intressant att se hur detta går. Lovar att sammanfatta min Facebook-fria vecka nästa söndag.

Är det någon av er som provat på detta innan?
I sådana fall – hur gick det?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>