Nytt med Darin: So Yours

Jag struntar i att låten låter som en One Direction-låt. Den gör mig glad och jag är riktigt glad att Darin är tillbaka med sin musik. So Yours kommer definitivt att gå på repeat hemma hos mig i vår/sommar! När vi ändå är inne på ämnet Darin kan jag berätta att han spelar på Gröna Lunds stora scen den tjugonde september. Jag kommer tyvärr inte att kunna gå, eftersom att jag förmodligen inte kommer att bo i Stockholm då men ni som kan – ta chansen! Darin är grym live!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>