Skivsläpp Bastille: Bad Blood

Under de dagar bloggen fått vila har många favoriter, både gamla och nya, hunnit släppa en skiva eller en låt. Först ut är Bastille som i veckan släppte debutalbumet Bad Blood. Jag har tidigare tipsat er om låten Pompeii som är en av mina favoriter från skivan. Utöver den låten, innehåller skivan låtar som Bad Blood, Flaws och senaste singeln Laura Palmer. För er som är nyfikna på en skiva som enligt mig är en av årets absolut bästa rekommenderar jag att ni klickar på play i Spotify-widgeten nedan!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>