Uppdateringar i bloggen

Inytwp_large

Jag har fixat lite med kategorierna för att det ska bli lättare för er att hitta det ni letar efter. Tidigare har jag haft en kategori för varje genre, vilket såg lite rörigt ut. Nu ligger alla låtar under kategorin Musik. Nytt är dock kategorin Skivsläpp där ni i framtiden kommer att kunna hitta alla skivor jag tipsar om. Kategorin Nyheter kommer precis som tidigare att innehålla både uppdateringar om nya låtar/skivor samt händelser inom musikvärlden. Om ni har några konkreta tips på saker som kan göra det enklare för er att hitta får ni supergärna slänga in en kommentar!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>