Skivsläpp: Fall Out Boy – Save Rock and Roll

För två månader gick Fall Out Boy ut med att de, efter en paus på fyra år, skulle släppa en ny skiva och ge sig ut på turné. I samband med att denna nyhet släpptes fick vi höra den första singeln My Songs Know What You Did In The Dark (Light Em Up) och i veckan släpptes äntligen skivan Save Rock and Roll. Jag tycker att de har lyckats riktigt bra med sin skiva. De har lyckats behålla mycket av det som är typiskt FOB samtidigt som deras sound nu är mer anpassat för en större skara. De har dessutom lyckats med att få till riktigt häftiga samarbeten. Big Sean, Courtney Love och Elton John medverkar alla på varsitt spår. Ni som är nyfikna kan lyssna på skivan i Spotify-widgeten nedan!

Bäst: Where Did The Party Go & Save Rock and Roll
Sämst: Var är alla långa titlar på låtarna som är så typiskt för FOB?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Skivsläpp: Fall Out Boy – Save Rock and Roll

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>