Little Mix

En grupp jag fått upp ögonen för på sistone är den brittiska tjejgruppen Little Mix. Jag hörde deras vinnarsingel Cannonball, en cover på Howie Days kända låt, kort efter att de vann X-Factor UK 2011. Efter det blev det rätt tyst från tjejerna. Under 2012 släpptes deras debutalbum DNA i hemlandet och sedan dess har jag gått och väntat på att den ska bli tillgänglig även här i Sverige. Och nu har det hänt! Skivan finns redan på Spotify och släpps i veckan även i fysisk form på bland annat CDON. Jag har lyssnat igenom skivan och Little Mix visar ännu en gång att de är på väg att bli det nya stora tjejbandet! Ni som är nyfikna på hur tjejerna låter kan lyssna på albumet i Spotifywidgeten som ligger under videon!

Ett klipp från X-Factor-finalen 2011 där de uppträder med deras mentor Tulisa (som förövrigt var mentor åt James Arthur – vinnare av X-Factor 2012)

DNA

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>